Política 06/11/2014

López considera l'anunci de Martí "un símptoma de feblesa gran i preocupant"

El futur candidat a cap de Govern pels socialdemòcrates s'ha mostrat molt sorprès "que un cap de Govern que ha comptat amb aquesta majoria faci aquest exercici"

Ana
1 min

Andorra la VellaEl primer secretari del Partit Socialdemòcrata, Pere López, ha valorat, aquest dijous, l'anunci fet pel cap de Govern, Toni Martí, de posar a disposició del partit la seva candidatura a la reelecció com a cap de Govern. Segons López, aquest anunci és "un símptoma de feblesa gran i preocupant" que el cap no havia mostrat fins ara. Així, el futur candidat dels socialdemòcrates s'ha mostrat molt sorprès "que un cap de Govern que ha comptat amb aquesta majoria faci aquest exercici".

El primer secretari del Partit Socialdemòcrata, Pere López, ha expressat que "no deixa de sobtar-me", i que tot i no conèixer la informació exacta de les intencions de Martí, ho considera "una mostra de feblesa o esgotament". A més, assegura que per la manera de governar durant aquests quatre anys, Martí "no mostrava aquests símptomes de feblesa, més aviat el contrari".

D'altra banda, López ha destacat el fet que en aquesta legislatura "s'han promès moltes coses però se n'han fet molt poques" i que "veure que el cap de Govern està cansat, amb tota la feina que falta per fer" li sembla preocupant. De fet, recorda que s'havien promès moltes mesures que han quedat pendents per a la propera legislatura, i que l'anunci de Martí "d'alguna manera diu que no se sent amb la força per tirar endavant aquelles coses que havia promès".

No obstant, López també ha apuntat que "vull entendre que no parlem d'un exercici de tacticisme" per aconseguir suports, ja que venint del cap de Govern "seria de poca alçada política".

stats