Política 22/09/2016

Els grups volen més temps per esmenar set lleis

El termini per a la presentació de les esmenes s'esgotava aquest dijous i ha estat prorrogat

Ana
1 min
Una sessió de Consell General

Andorra la VellaEl projecte de llei qualificada del Cos de Policia; el projecte de llei del Cos de Prevenció i Extinció d'Incendis i Salvaments; el projecte de llei general de l'allotjament turístic; el projecte de llei del Cos Penitenciari; el projecte de llei qualificada de col·laboració entre l'Administració general i els comuns; el projecte de llei de modificació de la Llei general d'ordenació del territori i urbanisme, i el projecte de llei de foment del vehicle elèctric. Aquests són els set projectes de llei entrats a tràmit pels quals el termini de presentació d'esmenes s'exhauria aquest dijous. Tots aquests terminis s'han prorrogat fins al 13 d'octubre -fins al 30 de setembre en el cas del text del vehicle elèctric-, després de la petició feta pels grups parlamentaris.

Els socialdemòcrates, dins el grup parlamentari mixt, han presentat la demanda per a les set lleis, ja que consideren que no han tingut temps suficient per poder-les valorar i treballar. Del mateix parer s'ha mostrat el grup parlamentari liberal, que vol reunir-se amb els diversos col·lectius implicats en les legislacions per poder escoltar els seus neguits. En el cas dels liberals han demanat pròrroga per a sis de les lleis, exceptuant la del foment del vehicle elèctric. Igual que Socialdemocràcia i Progrés, dins del grup mixt.

Pel que fa al grup demòcrata, tot i que tenia previst demanar alguna pròrroga, finalment no ho ha sol·licitat ja que tenia constància que ho faria la resta de grups de l'hemicicle.

La Sindicatura s'ha reunit aquest dijous a la tarda per acceptar totes les pròrrogues sol·licitades.

stats