Publicitat
Publicitat

'Cants antics, cants moderns' per celebrar el 25è aniversari de l'orgue de l'església de Sant Esteve

L'organista, Jan Vermeire, i el trompetista, Alain de Rudder han ofert un concert en què s'ha fusionat el so de l'orgue i la trompeta i en què s'ha pogut escoltar aquest darrer instrument tant en la seva versió barroca com en la contemporània.

Coincidint amb el XVII Festival Internacional Orgue&nd i amb el concert 'Cants antics, cants moderns', interpretat aquest dijous per l'organista de Notre Dame des Dunes de Koksijde, Jan Vermeire, i el trompetista solista de la Royal Flemish Philharmonic de Bèlgica, Alain de Rudder, l''orgue de l'església de Sant Esteve ha commemorat els seus 25 anys d'història.

D'aquesta manera, tots els assistents al concert, més d'un centenar, han pogut gaudir d'un actuació especial, no només pel 25è aniversari de l'orgue sinó també perquè actualment hi ha pocs intèrprets que toquin la trompeta barroca -sense pistons- i la moderna com fa Rudder. Un concert, per tant, en què s'ha fusionat el so de l'orgue i la trompeta i en què s'ha pogut escoltar aquest darrer instrument tant en la seva versió barroca com en la contemporània.