Publicitat
Publicitat

El 2n Jambo Street Music ambienta els carrers del Centre Històric

L'objectiu del Comú és que esdevingui "una referència de finals de juny a Andorra a la Vella" i serveixi per dinamitzar econòmicament la parròquia

Els grups ¾ de 15, Manu & the vodkas, Taylor & son, Love it, Lady Scarlet, One way, Vibrand, The Laguards, alumnes de l'Institut de Música, Coral la Massana, White Heaven, Old School i I ara ke han estrenat els escenaris de la segona edició del Jambo Street Music aquest divendres. A primera hora l'afluència era bona i molts esperaven l'inici del concert o aprofitaven per prendre alguna cosa en un dels bars i restaurants del Centre Històric.

L'objectiu, com ha reconegut el cònsol major d'Andorra la Vella, Jordi Minguillón, és que serveixi com a "dinamització econòmica de la parròquia" i que la gent "vingui a comprar, a menjar i a gaudir".

El plat fort d'aquesta primera jornada serà l'espectacle vertical Likantròpica, que comptarà amb projeccions i músics integrats en l'edifici de la placeta de Sant Esteve. L'actuació, segons el cònsol, ha de ser "una referència" i un aspecte "diferenciador" d'altres llocs.

Dissabte durant el dia tindrà lloc la Fira del disc de segona mà a la plaça Rebés i a la nit, després dels concerts de les bandes locals, tancarà el festival el grup català Gossos.

"Al juliol tenim el Cirque i el juny queda baix", ha reconegut el cònsol de la capital. "El Jambo ha de ser l'esdeveniment de referència de finals de juny a Andorra la Vella" que ha d'animar els locals i atraure visitants.