Segon concert a càrrec de joves artistes emergents en el marc d’Ordino Clàssic

La cita anirà a càrrec del guitarrista canari Luís Alejandro García Pérez

El comú d’Ordino i la Fundació Crèdit Andorrà presenten 'Llaços sobre l’Atlàntic', el segon concert a càrrec de joves artistes emergents, que s’organitza en el marc d’Ordino Clàssic. La cita tindrà lloc el proper diumenge 10 de març, a les 12 hores, a l’església parroquial d’Ordino. El guitarrista canari Luís Alejandro García Pérez oferirà un recital basat en peces de compositors de Catalunya, Espanya i l'Amèrica Llatina.

'Llaços sobre l’Atlàntic' neix del vincle que uneix les Canàries amb els tres continents que l’envolten: Àfrica, Amèrica i Europa. Gràcies a la seva situació a l’oceà Atlàntic, l’arxipèlag s’ha nodrit i es nodreix d’un ampli espectre cultural. L’anomenada tricontinentalitat ha inspirat aquest projecte, que desperta i evoca sentiments a través de la música que emana de les cordes de la guitarra en un recorregut per les composicions d’autors de Catalunya, Espanya i l'Amèrica Llatina. Amb Ernesto Lecuona, un músic cubà de remarcable trajectòria, les arrels de les quals entronquen amb les illes, s’inicia un viatge que portarà fins a la península Ibèrica. Així, amb el ritme afrocubà de 'La comparsa' es desplaçaran a Catalunya, aturant-se en la figura de Miquel Llobet. Amb l’arribada al territori americà, espera el veneçolà Antonio Lauro i, de retorn a Espanya, Joaquín Turina i Antonio Jiménez Manjón.

Les entrades es poden adquirir a través de la web www.ordinoclassic.ad i el preu és de 10 €, en la venda anticipada i el dia del concert.