Les activitats infantils de la biblioteca de Sant Julià arriben als 1.000 usuaris

Presentades les bibliovacances de primavera que es faran del 22 al 24 de maig

La biblioteca comunal universitària de Sant Julià de Lòria han arribat durant aquest any als 1.000 usuaris de les activitats infantils entre els bibliovacances de Carnaval i Pasqua, els contacontes i el 'Nascuts per llegir'. El conseller de cultura del comú lauredià, Josep Roig, ha explicat que "aquesta xifra ens anima a continuar en aquesta línia".

Roig també ha destacat el fet que el públic prové de totes les parròquies i ha subratllat que "és important fomentar el gust per la lectura des d'un punt de vista lúdic". El conseller i la responsable de la biblioteca, Beth Gil, han presentat aquest dilluns les bibliovacances de primavera que tindran lloc del 22 al 24 de maig per a infants de 3 a 10 anys. Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer a la mateixa biblioteca, per correu electrònic o per telèfon. Les bibliovacances inclouen dos contacontes (22 i 24 de maig a les 17 hores) i un taller de creació (23 de maig a les 17 hores).

D'aquesta manera, el dia 22 Ruskus Patruskus portarà el contacontes 'Arzabastayan', una paraula màgica, antiga i misteriosa amb la qual vol obrir la porta del Regne d'Abracadabra. Combinant l'agudesa amb la innocència, la comicitat física amb l'humor parlat i el ritme dinàmic amb moments de tendresa, l'espectacle és una síntesi perfecta del món de la màgia i el clown.

El dimecres 23, serà el torn de Neus Lluelles amb el seu taller de creació. Finalment, el dijous 24 es farà el contacontes 'contes d'àvies rockeres i avis enrotllats' amb la Minúscula, una companyia de teatre gironina amb una llarga trajectòria i experiència que oferirà un espectacle intercatiu i amb molt d'humor.