El concert de Lang Lang també se suspèn

Amb aquesta cancel·lació la Temporada Andorra la Vella es dona per finalitzada

El concert que el pianista Lang Lang havia d’oferir el diumenge 29 de març en el marc de la Temporada Andorra la Vella ha quedat cancel·lat. Tal com informen els organitzadors, després de valorar tots els factors, i davant de les mesures adoptades a tot el país, s'ha decidit, juntament amb l'artista, anul·lar l’actuació. Amb aquesta decisió, i després de cancel·lar fa uns dies el concert de l’Academy St Martin in the Fields, la Temporada d’Andorra la Vella 2020 es dona per finalitzada.

L’import de les entrades serà r etornat en la seva totalitat a les persones que havien adquirit localitats per al concert. Les persones que hagin fet la compra per internet, al portal d’entrades de MoraBanc, rebran la devolució de l’import automàticament en els propers dies.

Qui hagi adquirit les entrades als punts de venda presencials (Oficina Nacional de Turisme i Centre cultural la Llacuna) rebrà un correu per tornar les entrades als mateixos punts de venda un cop les mesures adoptades per prevenir la Covid-19 s’hagin retirat i la situació de mobilitat s’hagi normalitzat.