Publicitat
Publicitat

175 poemes participen en els Jocs Florals infantils i juvenils

La xifra supera en 11 els treballs participants en l'edició de l'any passat, comptant els admesos en cadascuna de les dues categories d'edat

Un total de 175 poemes han estat presentats als XLVI Jocs Florals infantils i juvenils de la llengua catalana del Principat d'Andorra que organitza el Cercle de les Arts i de les Lletres, amb el patronatge del Govern d'Andorra, el Consell General i el Comú d'Ordino, amb la col·laboració de Crèdit Andorrà.

La xifra supera en 11 els treballs participants en l'edició de l'any passat, comptant els admesos en cadascuna de les dues categories d'edat, i en les quatre modalitats de cadascuna d'aquestes: 'Flor natural' al millor poema que canti l'amor; 'Englantina', a la de caràcter patriòtic; 'Viola', al que millor enalteixi la fidelitat als valors espirituals i 'Premi Extraordinari', a la millor composició de tema lliure.

Una peculiaritat d'aquesta edició ha estat la quantitat de participants de la categoria infantil (de 10 a 14 anys), molt superior a la juvenil (de 15 a 20 anys). 

Els jurats de cadascuna de les categories d'edat estan formats, el juvenil per Alícia Valls, Josefina Obiols i Miquel Àngel Aniés, amb Maria del Carme Jaumot com a secretària-mantenidora; i l'infantil per Dolors Iglesias, Ester Fenoll i Simó Duró, amb Robert Pastor com a secretari-mantenidor.

Tot seguit el torn rotatori per parròquies, la festa del lliurament de premis se celebrarà a Ordino, concretament a l'Auditori Nacional, a les 12 del migdia del diumenge dia 31 vinent.