Publicitat
Publicitat

Andbank Espanya creix un 5% durant l'any i gestiona 8.000 milions d'euros

Segons ha publicat 'Cinco Dias', l'efecte contagi per l'afer BPA va reduir un 2% el patrimoni gestionat per Andbank Espanya en unes setmanes

Andbank va encarar 2015 amb un patrimoni gestionat de 7.450 milions d'euros i la previsió d'arribar als 10.000 milions d'euros per al 2017. Segons ha publicat aquest divendres el diari econòmic 'Cinco Días', l'afer BPA va posar en qüestió aquestes xifres,  a més d'afectar tot el sector financer andorrà per l'efecte contagi.

'Cinco Días' ha recordat que alguns directius de les entitats andorranes presents a Espanya van denunciar trucades als seus clients per part d'entitats competidores alertant dels riscos d'operar amb bancs andorrans. El patrimoni gestionat per Andbank Espanya va arribar a reduir-se un 2% en tan sols unes setmanes, segons ha pogut saber 'Cinco Días'.

Tanmateix, sembla que l'entitat ha pogut recuperar ràpid la confiança els seus clients i ha aconseguit neutralitzar l'efecte. 'Cinco Días' ha donat a conèixer que al tancament del primer semestre, el banc acumulava un increment de més del 5% en el volum del patrimoni gestionat, fins a arribar als 7.962 milions d'euros.

El diari econòmic espanyol ha pogut saber que les previsions internes d'Andbank són acabar l'any amb un patrimoni gestionat a Espanya que superi els 8.000 milions d'euros.