Publicitat
Publicitat

Crèdit Andorrà, millor entitat de banca privada del país

La revista 'Global Banking & Finance Review' atorga a l'entitat aquest reconeixement per cinquè any consecutiu i per tercer el de millor banc en RSC

'Global Banking & Finance Review' ha reconegut per cinquè any consecutiu Crèdit Andorrà com a millor banc de banca privada a Andorra, segons informa l'entitat. Així mateix, en aquest cas per tercer any consecutiu, la publicació ha remarcat la política de Responsabilitat Social Corporativa de l’entitat i li ha atorgat el guardó de millor banc en RSC 2017 al Principat.

'Global Banking & Finance Review' ha valorat la fortalesa financera de Crèdit Andorrà i la seva trajectòria de creixement sostingut i sostenible a l'hora de considerar-lo com el millor en banca privada. La revista ha tingut en compte el model de Wealth Management del Grup basat en la confiança dels clients i els resultats obtinguts. També n’ha destacat la proposta de valor vinculada a un model boutique de banca privada i gestió d’actius, centrada en serveis a mida de les necessitats del client i del seu perfil de risc, així com la seva plataforma 'multibooking' a escala internacional amb arquitectura oberta. 

Així mateix, 'Global Banking & Finance Review' ha valorat l’estratègia de creixement internacional de l’entitat. Actualment, el Grup té presència a Andorra, Espanya, Luxemburg, Suïssa, Portugal, Estats Units, Mèxic, Panamà, Perú, Uruguai i Xile. 

Al reconeixement com a millor banc d'Andorra en RSC, destaca el compromís de l’entitat amb el país i la societat a través de la Fundació Crèdit Andorrà, que s’ha refermat amb l’adhesió al Pacte Mundial de les Nacions Unides i l’adopció de l'Agenda 2030 de les Nacions Unides, 'Transformar el nostre món', per contribuir a l’assoliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). En total, són 17 objectius, dels quals Crèdit Andorrà n’ha assumit 6, relatius a salut i benestar (ODS 3), educació de qualitat (ODS 4), treball decent i creixement econòmic (ODS 8), indústria, innovació i infraestructures (ODS 9), producció i consum responsables (ODS 12) i acció pel clima (ODS 13). 

Des dels seus inicis, Crèdit Andorrà s'ha obert a la societat a través del programa d’accions educatives, socials i culturals del banc i de la Fundació Crèdit Andorrà, i amb l’aplicació del Sistema de Gestió Mediambiental (SGMA). La publicació financera atorga aquests premis en reconeixement d’aquelles companyies que es distingeixen per la seva experiència, innovació i una feina destacada dins la comunitat financera internacional.