Publicitat
Publicitat

Pal Arinsal tanca la temporada d'estiu amb un 30% més de facturació

L'estació ha registrat més de 100.000 usuaris durant els 110 dies d'activitat

Vallnord-Pal Arinsal, que va tancar la temporada d'estiu aquest dilluns, ha informat que ha assolit un increment de facturació global del 30% respecte a la temporada passada. Tot i l'inici d'estiu marcat per la incidència al Telecabina de la Massana, que no va permetre posar-lo en marxa fins a finals de juliol, l'estació fa un balanç de temporada positiu i satisfactori, durant la qual s'han registrat més de 100.000 usuaris.

L'estació ha destacat que s'ha aconseguit un augment dels ingressos i de la despesa dels visitants d'aquest estiu, i que tant les activitats familiars com el Bike Park han incrementat el nombre d'usuaris en una temporada que ha sumat 110 dies d'activitat.

Tot i el retard en l'obertura del Telecabina de la Massana, el giny ha registrat 27.600 viatges, 5.600 més que la temporada passada si es comparen els mateixos períodes d'explotació. A aquesta xifra cal sumar-hi els generats durant els Mundials de MTB, de manera que s'ha registrat una xifra rècord de més de 55.000 viatges.

El director general de Vallnord-Pal Arinsal, Josep Marticella, ha assegurat estar molt satisfet amb la temporada d'esquí, i ha destacat que "la resposta dels clients als esforços fets per tot l'equip ha estat molt positiva i els resultats ens encoratgen a continuar amb la línia traçada".

El domini esquiable ha qualificat la temporada d'"èpica" gràcies a la celebració dels Mundials de BTT i Trial, que, tal com asseguren, "van superar totes les expectatives". De fet, només amb les finals de XCO i DH es van registrar més de 40.000 espectadors, i en total, les xifres globals van superar les 70.000 persones, entre espectadors i participants.

Pel que fa als usuaris del Bike Park, les xifres s'han incrementat "de manera considerable", i el públic femení i l'infantil estan guanyant terreny.