Economia 13/04/2022

Impuls a la mobilitat sostenible amb els descomptes del Pla Engega

A Pyrénées Motors pots beneficiar-te d'ajudes de fins a 14.000 euros per a més d'una vintena de cotxes, motos i furgonetes disponibles

E.C.
2 min
Un vehicle de càrrega elèctrica.

Andorra la VellaEl Pla Engega ja s'ha posat en marxa amb l'objectiu de potenciar la mobilitat sostenible i ampliar el parc automobilístic de vehicles elèctrics. A causa dels problemes logístics que ha generat la pandèmia, no sempre es pot trobar el cotxe que un voldria i encarregar-lo suposa mesos d'espera, però hi ha concessionaris al país, com el de Pyrénées Motors, que disposen d'una vintena de vehicles sostenibles en estoc per adquirir de manera immediata.

Els cotxes, motos i furgonetes sostenibles que s'adquireixin a través del Pla Engega a Pyrénées Motors, tindran ajudes de fins a 14.000 euros de descompte. I no de qualsevol marca, podràs trobar vehicles prèmium i mobilitat sostenible de Land Rover, Jaguar, Mercedes-Benz, BMW, Vespa, etc. El Govern va obrir el passat 30 de març la convocatòria per a l'Engega 2022 i finalitzarà el 15 de novembre del 2022 o una vegada s'esgoti la partida econòmica assignada. Enguany la dotació econòmica total ascendeix als 800.000 euros.

Pyrénées Motors diposa de grans descomptes per a vehicles elèctrics amb el Pla Engega.

Si estàs interessat en la compra d'un vehicle de mobilitat sostenible, pots acudir a l'espai de Pyrénées Motors o consular a través de la web les possibilitats disponibles en estoc. Totes elles són una aposta per la mobilitat elèctrica, l'eficiència energètica i la seguretat del parc automobilístic, que es comparteix des de Pyrénées Motors com a concessionari adherit al Pla Engega. Per sol·licitar els ajuts, la demanda ha de ser presentada pel punt de venda prèviament adherit al programa, com és el cas de Pyrénées Motors, o per la persona que sol·licita l'ajut, i s'ha de formalitzar mitjançant els impresos oficials del Govern. El document ha d'estar degudament omplert, signat i acompanyat dels documents prèviament requerits abans de ser lliurat al Servei de Tràmits.

stats