Economia 26/10/2023

Moda per lluir amb estil i comoditat

Pyrénées Andorra aposta per oferir qualitat, estil i versatilitat durant la tardor

ARA Andorra
2 min
Polo Ralph Lauren a Pyrénées Andorra

La tardor és una de les estacions de l'any per lluir amb estil i comoditat. Per aquesta raó, Pyrénées Andorra ha fet una selecció de marques de moda per a homes que el mantindran a l'avantguarda de les tendències d'aquest any.

La moda d'home d'aquesta tardor es caracteritza per la seva elegància i comoditat

A la planta baixa del centre s'instal·len marques com Blaw en què l'elegància i la versatilitat és el seu fort. Les seves peces fan que la persona que les vesteix pugui destacar en qualsevol esdeveniment o activitat durant la temporada de tardor. Des de vestits a mida fins a abrics sofisticats, Blaw t'ofereix la versatilitat i l'estil que necessites.

Camises Blaw a Pyrénées Andorra

L'artesania italiana de Boggi Milano aporten un estil totalment d'avantguarda. Els seus vestits, camises i accessoris són sinònim de classe i sofisticació. Sigui per anar a la feina o esdeveniments especials, Boggi Milano garanteix un aspecte impecable.

Boggi Milano a Pyrénées Andorra

L'estil casual i informal també ha entrat per la porta de Pyrénées Andorra amb NZA. Aquesta és l'opció perfecta per a un estil de vida més relaxat. Les peces de qualitat, des de suèters fins a pantalons, s'inspiren en la natura i l'aventura. NZA garanteix un look fresc i despreocupat.

NZA a Pyrénées Andorra

En el cas de voler anar a la moda, Cortefiel és una aposta segura. Les seves col·leccions de tardor i hivern ofereixen una àmplia gamma d'opcions per anar còmode i elegant.

Cortefiel a Pyrénées Andorra

Finalment, Polo Ralph Lauren t'acosta a l'elegància americana. Els seus icònics polos i camises, així com la seva gamma d'accessoris permeten incorporar un toc de sofisticació.

Pyrénées Andorra et convida a explorar aquestes marques de moda per a home que han estat acuradament seleccionades per oferir-te qualitat, estil i versatilitat durant la tardor i l'hivern.

stats