Neix Casa Extremadura

Es tracta de la nova associació extremenya i alhora un local social per degustar productes de la regió

La comunitat d'extremenys que viuen al país compten amb una nova associació que els representa, Casa Extremadura, que s'ha donat a conèixer aquest dijous al vespre al seu local social, el qual també oferirà productes amb denominació d'origen de la regió i organitzarà activitats socials.

Casa Extremadura, la nova associació d'aquesta comunitat, s'ha donat a conèixer davant dels extremenys però també de membres del comú d'Andorra la Vella, representants del món econòmic, social i polític, i d'altres personalitats com l'ambaixador espanyol, Manuel Montobbio, o el sub-director general d'Avante de la Junta d'Extremadura, José Matías Sánchez González. La presentació pública s'ha fet al que a partir d'ara serà el local social de l'associació, ubicat al carrer Font del Puial, 1 de la capital.

L'associació, creada per Ana Cerezo, una extremenya establerta al país des de fa més de 25 anys, representarà el col·lectiu -que a Andorra el formen unes 400 persones- i ho farà des d'aquest nou local, punt de trobada de la cultura sud-oest de la Península Ibèrica, on també hi haurà el primer establiment del país dedicat al 100% als productes ibèrics de qualitat produïts sota la denominació d'origen Extremadura.

El local està decorat amb elements de la regió i també acollirà la celebració de diverses festes tradicionals i populars d'Extremadura. Així mateix, s'hi faran setmanes temàtiques o tasts de productes, entre d'altres.