Vuit xefs i deu estrelles

Sport Hotel Hermitage & Spa celebra un sopar d'alt nivell per tancar els actes de celebració del seu 10è aniversari

Ara farà un any que van donar el tret de sortida els actes de celebracions del desè aniversari de l'Sport Hotel Hermitage & Spa. Va ser amb un sopar a sis mans, amb la presència d'un dels xefs més prestigiosos del moment, Joan Roca.

Durant aquest any s'han celebrat diferents actes commemoratius, com ara el sopar del Barons de Rotschild, on va assistir el prestigiós empresari, es va oferir el maridatge dels seus vins i també hi van participar cinc xefs amb estrella Michelin.

Ja fa un any de l'inici de tot plegat, i el grup hoteler ha volgut tancar els actes de celebració ajuntant als seus fogons a vuit experts de la gastronomia contemporània, que oferiran propostes de plats dels seus restaurants, recompensats cadascú per una estrella Michelin. En total sumen deu estrelles, entre tots els seus establiments. Serà un sopar el 30 de novembre, a partir de les 20 hores.

Els xefs presents al sopar seran Albert Adrià, amb plats que es poden trobar al Pakta, al Tickets o al Hoja Santa; Albert Raurich, ex cap de cuina del Bulli i que actualment ofereix la seva gastronomia al restaurant Dos Palillos; Joan Bosch, recompensat al seu restaurant Can Bosch de Cambrils i que va estar amb el Juan Mari Arzak; Marc Gascons, que va ser el 2011 el xef més jove a rebre una estrella, amb propostes del restaurant Els Tinars; Fran López, que va passar per les cuines d’Alain Ducasse, i que va aconseguir l’estrella al Xerta l’any passat; i Toni Sala, que té l’estrella des del 1992 al seu restaurant La Fonda Sala

Així mateix, l'Hermitage aporta dues estrelles més: Nandu Jubany i Hideki Matsuhisa, que ofereixen el millor de la seva gastronomia als restaurants Origen i Koy Hermitage d'Sport Hotels.

El banquet començarà amb un còctel aperitiu al Glassbar 1.850, on els xefs prepararan deu aperitius en showcooking. Seguidament tindrà lloc el sopar al restaurant de l’hotel, on es proposaran deu tapes per donar als comensals l’oportunitat de provar una part de l’essència de cada restaurant. Per finalitzar la vetllada, es tornarà al Glassbar 1.850, on es recrearà un mercat de postres.