Publicitat
Publicitat

Plega el lord britànic enxampat consumint drogues amb prostitutes

John Sewel diu que deixa la Cambra dels Lords per "no minar la confiança dels ciutadans en aquesta institució"

John Sewel, el lord britànic enxampat per la premsa sensacionalista consumint drogues amb prostitutes, ha anunciat aquest dimarts que deixa el seu escó a la cambra alta del Parlament de Westminster.

Sewel ha anunciat que ho feia per " no minar la confiança dels ciutadans en aquesta institució". "Espero que la meva decisió limitarà i ajudarà a reparar el mal que he fet", ha afirmat aquest lord que demana disculples "pel dolor i la vergona que he causat".

El diari 'The Sun' va publicar el diumenge al seu web un vídeo i diverses imatges de John Sewel, de 69 anys, on el lord apareix consumint drogues acompanyat de diverses prostitutes.

Cameron, "superficial"

El rotatiu també va difondre una gravació en què Sewell, casat i amb quatre fills, critica diversos polítics, entre ells el primer ministre britànic, el conservador David Cameron, a qui titlla de "superficial".

Scotland Yard va anunciar dilluns l' obertura d'una investigació criminal "per les acusacions sobre delictes relacionats amb el consum de drogues per un membre de la Cambra dels Lords".

Etiquetes