Internacional 12/12/2012

Chávez afronta una recuperació "complexa i dura", segons Maduro

El president veneçolà ha superat una intervenció de sis hores a l'Havana. L'home que ha agafat el relleu del país demana unitat a tots els ciutadans

Agències
1 min
Partidaris de Chávez sostenen pancartes per mostrar-li el seu suport. REUTERS

CaracasEl vicepresident veneçolà, Nicolás Maduro, ha assegurat aquest dimecres que el president Hugo Chávez ha superat l'operació de sis hores a la qual es va sotmetre dimarts a l'Havana. Maduro també ha dit que el líder veneçolà s'enfronta a un postoperatori "complex i dur".

"L'operació de dimarts va ser una operació complexa, difícil i delicada, la qual cosa indica que el postoperatori també serà un procés complex i dur", ha declarat Maduro en una cadena de ràdio i televisió.

L'home que ha agafat el relleu del país ha assegurat que durant l'operació s'han viscut moments difícils i "moments de preocupació, d'acompanyament i d'oració", però també ha destacat que "una vegada més Chávez ha demostrat la seva fortalesa".

Els cubans confien en la seva recuperació

Els cubans estan pendents i són fins i tot "optimistes" sobre la recuperació del president veneçolà, i molts han decidit resar i enviar-li "energia positiva". A la capital tots coincideixen que les novetats en la cirurgia i la medicina de l'illa l'ajudaran "perquè duri molts anys".

stats