Opinió 30/09/2019

‘Repelús’

Els únics que de moment hem sentit que prioritzen el treball en programa electoral i en traslladar-hi els neguits de la ciutadania són els de Josep Pintat

1 min

Confesso que fa temps que no escoltava ni llegia aquesta paraula, ‘repelús’, potser perquè en el parlar del dia a dia hem escoltat i utilitzat molt més l'expressió "em fa ‘yu-yu’" que vindria ser la forma més popular –o vulgar– de tenir ‘repelús’ vers algú o alguna cosa (demano disculpes al corrector d'aquest mitjà que no li dec estar posant fàcil).

Un acostuma a tenir ‘repelús’ a allò que li causa una certa repugnància, o que li té una por sense acabar de saber-la definir ben bé perquè i que li entren calfreds només pensar-hi. No sé a quina de les dues característiques es deu referir el líder de terceravia, Josep Pintat, alhora d'explicar els efectes que li provoquen les tan desitjades plataformes o llistes transversals per a segons quins partits de cara a les comunals del desembre vinent, si a la repugnància o a la por indeterminada que li produeix calfreds.

Bé, sigui com sigui, amb ‘repelús’ o sense, certament és que mentre les informacions que surten a la llum pública totes estan relacionades amb la configuració de llistes, els únics que de moment hem sentit que prioritzen el treball en programa electoral i en traslladar-hi els neguits de la ciutadania són els de Josep Pintat, o això diuen... Si és cert, que no tenim perquè dubtar de les seves paraules, serien un rara avis de la política andorrana, on el que preval són els noms i després ja farem el programa.

stats