Política 12/03/2019

Habitatge, pensions i salaris, els eixos del programa del PS

López reitera que el salari mínim s'apujaria fins als 1.200 euros “l’endemà de les eleccions”

ARA Andorra
1 min
El candidat a cap de Govern pel PS, Pere López i la candidata per Escaldes-Engordany de d'Acord, Rosa Gili. / PS

Andorra la VellaEl Partit Socialdemòcrata (PS) centrarà bona part del programa electoral de cara a les generals del 7 d’abril “en la situació precària de molts treballadors del país”. D’aquesta manera, el candidat a cap de Govern de la formació, Pere López, ha manifestat que les propostes principals del PS pivotaran sobre tres eixos: habitatge, pensions i salaris. I sobre aquest darrer punt, ha deixat clar que la proposta socialdemòcrata en relació al sou mínim, apujar-lo fins al 1.200 euros, és “ambiciosa i directa”. “Proposem una mesura de xoc, d’impacte, immediata”, ha manifestat, reiterant que aquest increment es faria efectiu “l’endemà de les eleccions”.

López, que aquest dimarts a la tarda ha continuat amb el repartiment de fulletons de la campanya ‘Una Andorra per a tothom’, acompanyat de la candidata per Escaldes-Engordany de d’Acord Rosa Gili, ha manifestat que “hi ha un dèficit important amb els salaris i cal un impuls per incrementar-ho i no a quatre o cinc anys sinó d’entrada”.

Des de la formació han reiterat també la seva oposició a les lleis laborals a les quals, ha recordat Gili, s’hi van oposar ja que es van tirar endavant “sense tenir en compte la realitat dels treballadors”. Per aquest motiu han insistit que volen “derogar les retallades impulsades amb la nova llei de relacions laborals”.

stats