Publicitat
Publicitat

Col·lapse de trànsit després de l'arribada de la Vuelta

Alguns conductors han trigat més d'una hora de la frontera a Santa Coloma

El Centre Nacional del Trànsit està registrant, aquest dilluns a la tarda, una situació molt complicada arran de l'arribada de la Vuelta a Espanya a Andorra la Vella. Malgrat que els carrers tallats s'estan reobrint a l'hora prevista, l'alt volum de trànsit i el fet que tots els conductors han volgut circular al mateix moment ha col·lapsat les principals vies de les parròquies centrals, així com tota la CG1 en sentit nord.

Alguns dels conductors atrapats han explicat a l'ARA Andorra que les retencions comencen a la frontera del Riu Runer i s'allarguen fins al centre del país, i que des del punt fronterer fins a Santa Coloma es trigava, a mitja tarda, més d'una hora.

Altres vies amb complicacions són la carretera de l'Obac i l'avinguda Tarragona, i cal remarcar que el carrer Prat de la Creu continuava tallat poc abans de les 20 hores. Les complicacions de trànsit han començat ja a primera hora del matí.

La situació de cara a dimarts al matí pot ser també complicada, arran de la sortida de la 4a etapa de la Vuelta des del carrer dels Veedors d'Escaldes-Engordany. A continuació es detallen les afectacions de trànsit.