Publicitat
Publicitat

Més de 4.500 participants a l'Spartan Race

Les proves es duran a terme entre aquest divendres i aquest diumenge al poble d'Encamp i a Grau Roig

Aquest cap de setmana arriba a Encamp lʼesperada prova dʼobstacles reconeguda a nivell mundial, l'anomenada Spartan Race. Divendres, dissabte i diumenge la parròquia encampadana acollirà el Campionat dʼEuropa dʼSpartan Race amb més de 4.500 participants.

El divendres 15 de setembre començarà a Grau Roig a les 11 del matí fins a les 17 hores amb lʼSpartan Obstacle Specialist (SOS), que consistirà en un taller per aprendre més sobre els obstacles de la prova. Aquesta classe permetrà descobrir a tots els assistents les normes, les demandes físiques i les aptituds específiques dʼuna prova dʼaquestes característiques. 

I a la tarda, lʼactivitat sʼactivarà a la parròquia dʼEncamp amb lʼSpartan Festival, que començarà a les 15 hores i sʼallargarà fins a les 21 hores. Dʼaltra banda, els participants Elite podran recollir els dorsals des de les 15 fins a les 20 hores. A les 15 hores també serà lʼhora dʼinici del 'workout' junior. Tot i així, la cerimònia dʼobertura es farà a les 18 hores i, a continuació, es farà un brífing per als corredors dʼElite. En cas de mal temps, el 'workout' junior no es farà i la resta d'activitats es passaran a fer a la sala de festes del Complex d'Encamp.

El dissabte des de les 7 del matí a Grau Roig es podran passar a recollir els dorsals qui no ho hagi fet el divendres a la tarda. A les 8.30 hores comença lʼespectacle amb el Campionat dʼEuropa Elite Beast masculí i, un quart d'hora després, serà la sortida del Campionat dʼEuropa Elite Beast femení. A les 9 del matí, sortiran els corredors del Campionat dʼEuropa tandes Beast Competitive i, a partir de les 9.30 hores, lʼSpartan Beast tandes Open. Els més petits estan citats a partir de les 12 hores, i mitja hora més tard es farà la Flower Ceremony. Els participants de lʼSpartan Sprint tandes Open sortiran cada 15 minuts a partir de les 13 hores. Pel que fa als més petits, a les 12 i a les 16 hores podran fer la seva particular cursa d'obstacles amb l'Spartan Kids. 

A la tarda, el festival Spartan continuarà fins a les 21 hores, i a les 19 hores es farà la cerimònia dʼentrega de premis del Campionat dʼEuropa a Encamp. A partir de les 20 hores, es farà la presentació dels equips (Team Championship). Els actes estan previstos al Prat Gran d'Encamp, tot i que, en cas de mal temps, es faran a la sala de festes del Complex d'Encamp. 

Per últim, diumenge a partir de les 7 del matí a Grau Roig, Hurricane Heat, de les 7 a les 12 hores recollida de dorsals, i a les 8.30 els corredors del Campionat dʼEuropa per equips Spartan Super sortiran, a les 8.45 hores es faran les tandes Open per equips Spartan Super i, una hora més tard, es donarà cita lʼSpartan Super tanda competitive. A les 10 del matí, Spartan Super tandes Open cada 15 minuts i a les 12 serà el torn dels petits amb l'Spartan Kids. Al migdia, a partir de les 14 hores, es farà la cerimònia dʼentrega de premis Campionat dʼEuropa per equips i competitive.

Etiquetes