Societat 02/06/2023

Gaudeix d'una bona cervesa artesanal

Epizen t'ofereix la seva gamma de Carrefour Sensation

ARA Andorra
1 min
Varietat de cerveses artesanals Carrefour Sensation

Està més que demostrat que la cervesa artesanal està en ple auge. Es calcula que al món hi ha 19.000 marques de cervesa i el 94% són artesanes. Precisament, a Andorra aquesta febre per la cervesa artesana està ben present i prova d'això la trobem que ja existeixen diferents empreses que es dediquen professionalment a l'elaboració de la beguda fermentada.

Actualment, en els grans hipermercats també hi trobem un espai dedicat a les cerveses artesanals i Carrefour Epizen és un d'ells. Des de fa unes setmanes, el centre ofereix aquest producte que es caracteritza per no portar additius, ni conservants i amb ingredients 100% naturals. Cerveses artesanals que s'acullen sota la marca Carrefour Sensation.

Cerveses artesanals de la marca Carrefour

Cerveses sense gluten, de gust amarg o afruitat, cerveses rosses, blanques, torrades... Una gran varietat de cerveses que des d'ara les trobaràs a Carrefour Epizen. Una beguda que ve molt de gust després d'una llarga jornada de feina o per recuperar forces després d'unes hores d'exercici. Sempre hi ha un bon motiu per beure una bona cervesa ben fresca.

Si t'agrada la cervesa i t'agrada descobrir-ne de noves a Carrefour Epizen disposes de la seva nova gamma de cerveses artesanes. Cerveses que ben segur no et deixaran indiferent.

stats