Societat 17/08/2023

Joies que et faran lluir

Pyrénées Andorra presenta dues firmes que es caracteritzen per l'emprenedoria femenina

ARA Andorra
1 min
Joies LuaMarta

Ara que tenim la pell bronzejada i que vestim amb peces escotades és un bon moment per lluir una bona joia. Pyrénées Andorra disposa de diferents firmes que ens ajudaran a fer-ho possible.

Una de les propostes de Pyrénées Andorra passa per la firma catalana Luamarta. Instal·lada a la vila d'Arenys de Mar (Maresme), Luamarta ha volgut seguir el llegat dels seus avantpassats. Amb més de 40 anys de recorregut dins el sector de la joieria, Luamarta es caracteritza per ser una firma molt femenina. Darrere d'ella hi ha una empresa creada per dones emprenedores que pretenen crear i inspirar a altres dones. Avui dia, Luamarta s'ha convertit en una de les marques de capçalera d'algunes actrius i models espanyoles que llueixen amb gust els diferents dissenys d'aquesta firma catalana.

Joies Luamarta

Una altra firma en joies que es caracteritza per l'emprenedoria femenina i que compta amb un llarg recorregut és Luxenter. La joia de Luxenter es caracteritza per ser única, contemporània i femenina. Tres adjectius que es troben en cada una de les peces de la firma que és l'escollida entre les diferents celebrities espanyoles.

Joies Luxenter

Dues propostes que estan disponibles a la secció de joieria de la planta baixa de Pyrénées Andorra.

stats