Societat 25/04/2021

El Mercat de la Vall, a partir de l'1 de maig

Se celebrarà cada primer dissabte de mes fins a l'octubre

ANA
2 min
El Mercat de la Vall aquest dissabte al matí. / M.F. (ANA)

Andorra la VellaTorna el Mercat de la Vall. Amb l'arribada del bon temps el comú d'Andorra la Vella reprèn la proposta que vol dinamitzar el Centre Històric. Així, a partir de l'1 de maig, i cada primer dissabte de mes, fins al mes d'octubre, les parades de productes artesanals i autòctons ompliran els carrers de la part antiga de la capital.

Com s'ha esmentat, la cita arrencarà l'1 de maig per tornar-se a celebrar, després, el 5 de juny. Al juliol tindrà lloc el dia 3 i a l'agost se celebrarà aprofitant la festa major, és a dir, els dies 7 i 8. Posteriorment, els paradistes tornaran al Centre Històric el 4 de setembre i la cita posarà punt final el 2 d'octubre.

L'horari d'obertura serà entre les onze del matí i les vuit del vespre, amb l'excepció dels dies de festa major, en què l'horari s'allargarà fins a les onze de la nit.

Entre les onze del matí i les dues del migida, i per compres superiors a deu euros, els visitants del mercat podran gaudir d'un vermut de regal als establiments col·laboradors.

La iniciativa, tal com s'ha esmentat, té per objectiu oferir un atractiu afegit per a la zona i, alhora, posar en valor els productors, artistes i artesans del país. Està organitzada per l’àrea de Promoció Turística i Comercial del comú i compta amb la col·laboració de l’Associació de comerciants del Centre Històric, els productors agrícoles i artesans d’Andorra i l’Associació de creadors plàstics la Xarranca.

Cal recordar que el mercat va celebrar la seva primera edició el 2016 i que des de llavors s'ha celebrat sense interrupcions quan arriba el bons temps. L'any passat, la pandèmia va obligar a suspendre les jornades del mes de maig i juny i la cita va arrencar el mes de juliol.

stats