Societat 14/03/2022

El regal perfecte, pel pare perfecte

A Pyrénées Andorra tenen tot el que necessites per trobar el detall adient pel pròxim 19 de març

E.C.
2 min
Trobaràs moltes opcions a la secció d'accessoris de la planta baixa.

Andorra la VellaAquest dilluns 14 de març Andorra celebra el dia de la Constitució, però d'aquí a pocs dies, les famílies es tornaran a reunir per celebrar un motiu tan especial com el d'avui: el dia del pare. Si bé quan érem petits arribàvem a casa amb cendrers fets de fang, treballs manuals de paper maixé o posagots amb la forma de la nostra mà, ara que som grans, tenim l'oportunitat de comprar un regal que li faci la mateixa il·lusió i, a més a més, pugui fer servir -de debò-, i a Pyrénées Andorra trobaràs una gran varietat d'idees per trobar el detall perfecte pel pròxim 19 de març.

Moda home

Ja han arribat les noves col·leccions primavera-estiu a la secció de Moda Home, amb propostes de North Sails, Ralph Lauren, Ecoalf, Levi's, New Balance, Boggi, Hackett, BN3TH, Scoth&Soda, entre altres.

Accessoris? Sí

Perquè els accessoris també són cosa d'homes, et proposem que donis una ullada a la secció de la planta baixa, on descobriràs bosses de mà masculines, ulleres de sol, mocadors, mitjons, corbates i un llarg etc. que li alegraran el dia al teu progenitor.

Tecnologia i perfums, dos clàssics del 19 de març.
Tecnologia i perfums, dos clàssics del 19 de març.

Perfumeria, un clàssic

Un perfum, una crema, un desodorant de luxe... Qualsevol proposta de perfumeria és un clàssic per quedar bé. Pots comprar-li la colònia que fa servir sempre perquè reposi la que ja se li acaba, o apostar per un nou aire i triar l'opció que consideris més adient amb la personalitat del teu pare.

Pels amants de la tecnologia

Si el teu pare és d'aquells que es tornen bojos amb la tecnologia i volen tenir el darrer a les seves mans el darrer dispositiu que ha sortit al mercat, passa per la FNAC i pregunta quin és l'últim 'gadget' que ha arribat a Pyrénées Andorra. iWatchs, tauletes, AirPods o telèfons mòbils poden ser una gran idea.

Si al teu pare li agrada cuinar, una altra opció pot ser un joc de ganivets.
stats