Publicitat
Publicitat

'El ángel de Budapest' de Luis Oliveros obre la 6a edició de les 'Jornadas de Cine Español'

Durant el passi de la primera pel·lícula, que tindrà lloc aquest dimecres a les 20.15 hores al Cinema d'Illa Carlemany, es comptarà amb la presència de l'actor espanyol Francis Lorenzo

L'Ambaixada d'Espanya a Andorra conjuntament amb Cooperación Española i amb el patrocini d'Andbank, Art Hotel i Illa Carlemany organitzen la 6a edició de les 'Jornadas de Cine Español'. Les jornades d'enguany, que s'iniciaran aquest dimecres i s'allargaran fins a l'11 d'octubre, permetran gaudir, gratuïtament, de cinc pel·lícules espanyoles de diferents gèneres cinematogràfics.

D'aquesta manera, aquest dimecres a les 20.15 hores al cinema d'Illa Carlemany, l'obra 'El ángel de Budapest' de Luis Oliveros serà l'encarregada d'obrir el certamen. A més, durant l'acte d'obertura, es comptarà amb la presència de l'actor espanyol Francis Lorenzo, que estarà durant el passi de la pel·lícula per atendre el públic i signar autògrafs. L'edició continuarà el dimarts 20 d'octubre a les onze del matí amb una sessió infantil on s'emetrà la pel·lícula 'El lince perdido' de Raúl García.

L'última pel·lícula que es passarà durant el mes d'octubre, el pròxim dia 22 a les 20.15 hores, serà 'Vivir es fácil con los ojos cerradors' de David Trueba. Durant el mes de novembre, la 6a edició de les 'Jornadas de Cine Español' continuarà amb les pel·lícules 'Stockholm' de Rodrigo Sorogoyen, el 5 de novembre a les 20.15 hores, i '15 años y un día' de Gracia Querejeta, que s'emetrà l'11 de novembre a les 20.15 hores i servirà per posar el punt final a l'edició d'enguany.