'Dissemblances', el primer concert a càrrec de joves artistes emergents

La cita anirà a càrrec de la violoncel·lista andorrana Carolina Bartumeu i la guitarrista espanyola Silvia Nogales

El comú d’Ordino i la Fundació Crèdit Andorrà presenten 'Dissemblances', el primer concert a càrrec de joves artistes emergents, que s ’organitza en el marc d’Ordino Clàssic. La cita tindrà lloc el proper diumenge 20 de gener, a les 12 hores, a l’església parroquial d’Ordino. La violoncel·lista andorrana Carolina Bartumeu i la guitarrista espanyola Silvia Nogales oferiran un recital basat en peces de Fauré i Marchelie, Falla i Bartolozzi, i Villa-Lobos i Piazzolla.

El duo de guitarra i violoncel, malgrat que és una combinació poc habitual a les sales de concerts, compta amb un repertori relativament extens de peces escrites específicament o arranjades. La diferència de timbre d’ambdós instruments fa que la formació assoleixi sonoritats suggeridores en una dimensió innovadora per a l’oient actual. En aquesta ocasió, es proposa un programa miscel·lani que combina l’elegància i subtilesa de la música francesa de Fauré i Marchelie, la gosadia mediterrània de Falla i Bartolozzi i el ritme de la música sud-americana d’origen popular de Villa-Lobos i Piazzolla. Es tracta, doncs, d’una ocasió única per viure una experiència musical poc freqüent amb dues instrumentistes de talent emergent, una d’elles, Carolina Bartumeu, nascuda i formada a Andorra.

Les entrades es poden adquirir a través de la web www.ordinoclassic.ad i el preu és de 10 €, en la venda anticipada i el dia del concert.