El cicle ONCA Bàsic, a la primera trobada de vehicles antics

El programa està format per les obres més representatives del jazz i del swing a través del so dels dos instruments més representatius d'aquests estils: el saxòfon i la veu

L’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra –entitat impulsada pel Govern d’Andorra i la Fundació Crèdit Andorrà– continua amb la setena edició del cicle ONCA Bàsic, un programa d’actuacions de petit format que presenta tretze concerts protagonitzats per músics majoritàriament andorrans o residents al país, en formats que van des d’un sol instrument fins al quintet.

El dimarts 3 de juliol a les 22 hores, Solo Saxo amb Guillem Tudó (saxo i cant) presentarà el programa 'Els clàssics del jazz i del swing', a l’Auditori Nacional d’Andorra, a Ordino, amb motiu de la primera trobada de vehicles antics del FIVA World Rally 2019, organitzada per l’Associació Andorrana de Vehicles Antics.  

Segons Guillem Tudó, “el programa està format per les obres més representatives del jazz i del swing a través del so dels dos instruments més representatius d'aquests estils: el saxòfon i la veu. Peces conegudes i desconegudes que permetran rememorar grans artistes com Frank Sinatra, Luis Armstrong, Nat King Cole i Bobby Darin, entre d'altres. Un programa variat, alternant jazz i swing, melodies ràpides i lentes, per poder fer reviure aquests grans clàssics entre el públic”. 

L’actuació és d’entrada lliure i les portes seran obertes al públic a partir de les 21.30 hores.