Publicitat
Publicitat

40 artistes al Premi Ordino Jardins d'Art

L'esdeveniment se celebrarà els dies 12 i 13 de setembre i mostrarà obres artístiques de pintura, escultura, fotografia i moltes altres

Un total de 43 artistes han presentat els seus dossiers per participar al primer Premi d'Arts visuals amb format de mercat Ordino Jardins d'Art. Tal com ha informat el Comú d'Ordino, l'esdeveniment tindrà lloc els propers dies 12 i 13 de setembre a Ordino, i fins el passat 30 d'abril es podien presentar sol·licituds per participar-hi. El proper 15 de maig es farà pública l'acceptació dels artistes.

La iniciativa tindrà lloc als carrers i places d'Ordino de manera biennal i presentarà el treball d'artistes locals i internacionals que a més d'exposar la seva obra podran vendre-la. Entre els candidats hi ha 22 artistes andorrans de totes les disciplines i també n'hi ha de França i Argentina. Altres països que podrien estar presents en aquesta primera edició són Espanya, Mèxic i Panamà. Pel que fa a les disciplines, hi haurà des de pintura, escultura, fotografia, instal·lacions, 'grafittis', ceràmica i pintura tèxtil.

Els artistes participants optaran a dos premis en metàl·lic, al millor artista amb 2.500 euros, i un segon, per valor de 1.000 euros a la millor obra. Els premis aniran acompanyats de dues exposicions a les galeries d’art Pilar Riberaygua i Mama Maria, respectivament.