Economia 14/10/2022

Andbank no encendrà les llums de Nadal de l'edifici per estalviar energia

La voluntat de l'entitat és reduir el consum en un 15% com a mínim

ARA Andorra
2 min
La seu del Grup Andbank situada a Escaldes-Engordany. / ANDBANK

Andorra la VellaLa comissió executiva d’Andbank ha aprovat l’ampliació del seu pla d’estalvi energètic per reduir el consum d’energia i assolir la reducció de com a mínim un 15% global. Les mesures han estat informades a tota l’entitat, en un programa de conscienciació als col·laboradors per tal d’assumir l’ús responsable de les instal·lacions i el consum només indispensable tant del material d’oficina com de l’electricitat i l’aigua, informen des de l'entitat.

Tal com destaquen des d'Andbank amb aquesta acció volen "aportar el seu compromís amb la societat andorrana i el país, amb l’objectiu d’aconseguir una reducció com a mínim del 15% del consum energètic global".

Algunes de les mesures que l’entitat ja ve duent a terme per la reducció d’energia des de fa mesos són l’ajustament de les temperatures, tant a l’hivern com a l’estiu, o l’automatització de l’encesa i tancament de llums tant a l’exterior com a l’interior de la seu social i de les oficines.

Quant a les mesures ampliades, l’entitat opta per no encendre els llums de Nadal que envolten tradicionalment l’edifici de la seu social, i la reducció de la il·luminació dels rètols de les seves oficines. Així mateix, es revisaran les potències contractades per tal d’optimitzar els espais i zones que no són tan utilitzats, a més de revisar les climatitzacions de cada zona per adaptar els graus com a màxim de 26º a l’estiu i de 20º a l’hivern.

Andbank ja ve adoptant, des d’abans de la pandèmia, accions per assolir estalvis, tant energètics com mediambientals. Els principals impactes d’aquestes iniciatives han estat enfocats a disminuir el consum de paper, la generació de residus, l’electricitat i el gasoil.

stats