Microsites Gastronomia 03/05/2022

La temptació feta croissant

Jordi Morera presenta la seva nova creació a Espícula de Pyrénées Andorra

E.C.
2 min
El nou croissant de maduixa i merenga de Jordi Morera.

Andorra la VellaSi sou amants del croissant, no us podeu perdre la nova creació del forner Jordi Morera, el gran mestre responsable d'Espícula de Pyrénées Andorra. Des de fa pocs dies hi ha disponible a la segona planta un nou croissant d'estil francès amb merenga per sobre i maduixa al seu interior, una autèntica temptació feta croissant que el mateix Morera anunciava a les seves xarxes socials.

El nou croissant de maduixa i merenga de Jordi Morera.
El nou croissant de maduixa i merenga de Jordi Morera.

Periòdicament, el forner d'Espícula presenta diferents formats del croissant tradicional. N'ha fet de iogurt i xocolata blanca, de formatge fresc i figues... i ara puja de nivell per fer-nos ascendir al cel amb el seu croissant de maduixa i merenga. Se't fa la boca aigua? A nosaltres sí...!

El nou croissant de maduixa i merenga de Jordi Morera.

Espícula va néixer fa tres anys de l'aliança del Grup Pyrénées i Jordi Morera, guanyador del Premi World Baker en 2017, que reconeix al millor forner del planeta. Des de llavors, la fleca Espícula, situada a l'interior del supermercat de la segona planta, permet als clients de Pyrénées Andorra veure en directe com s'elaboren els seus productes a través dels amplis finestrals dels quals disposa la zona de treball, on un molí de pedra elabora la farina cada dia.

stats