Fa 10 anys 16/10/2022

Troben mort el boletaire veí de Sant Julià de Lòria desaparegut

El cadàver s'ha localitzat a la zona de la Rabassa

ANA
1 min
L'edifici de la policia. / ARXIU ANA

Sant Julià de LòriaTal dia com avui de fa 10 anys, el 16 d'octubre de 2012, va ser notícia...

La Policia andorrana ha trobat aquest dilluns a la tarda el cos sense vida de l'home que va desaparèixer aquest diumenge i que s'estava buscant pels voltants d'Os de Civís, a les Valls de Valira. El cadàver s'ha localitzat a la zona de la Rabassa, a uns dos quilòmetres de Naturlàndia, segons han indicat els cossos de seguretat.

Fonts properes a la víctima han explicat que el desaparegut, que anava vestit de boletaire, hauria pujat diumenge al seu cotxe a les 20 hores després de trobar-se amb els amics, a qui havia dit que marxava perquè l'endemà treballava. Tot i així, a la nit no hauria passat per casa, i dilluns al vespre la germana en va denunciar la desaparició a la Policia. Les mateixes fonts han apuntat que la dona de la víctima es troba passant uns dies fora del país.

Després de descobrir el cos, fonts oficials han indicat que l'home, de 58 anys, veí de Sant Julià i conegut al poble perquè treballava en una entitat bancària, s'hauria tret la vida.

En les tasques de recerca hi ha participat els Bombers de la Generalitat de Catalunya, els Mossos d'Esquadra, la Policia d'Andorra i els Bombers d'Andorra que s'hi han afegit a la tarda.

stats