Publicitat
Publicitat

EUROPA

Mor una ferida i l’home que va calar foc en un tren suís

Una dona de 34 anys va morir ahir a causa de les ferides que va patir dissabte quan un home, que també va morir ahir, va calar foc amb un líquid inflamable en un tren de passatgers i va apunyalar diverses persones, al cantó suís de Sankt Gallen. A més dels dos morts d’ahir, cinc persones més van quedar ferides, entre les quals una noia de 17 anys i una nena de 6 que estan totes dues en estat crític.

L’agressió va ser filmada per una càmera de seguretat del tren. A la gravació es veu com l’agressor, armat amb un ganivet, vessa un líquid inflamable dins del vagó i hi cala foc. Les autoritats desconeixien ahir encara les motivacions de l’acció i cap dels ferits no havia pogut testificar sobre com va anar tot. L’habitatge de l’agressor, un suís de 27 anys, va ser registrat per les forces de seguretat, però no es va informar de si s’havien obtingut proves concloents per a la investigació.

No és terrorisme

La policia manté totes les hipòtesis obertes però res apuntava ahir que al darrere de l’acció hi hagi “motivacions terroristes o de caràcter polític”, segons van informar les autoritats del cantó de Sankt Gallen.