Publicitat
Publicitat

Troben viu un nadó enterrat en una caixa de cartró durant vuit dies

Els fets han tingut lloc a la Xina. Cinc familiars han estat detinguts, acusats d'intent d'assassinat

Un nadó que va ser enterrat en una caixa de cartró ha estat trobat viu al cap de vuit dies i diversos dels seus familiars han estat detinguts per intent d'assassinat, segons han informat mitjans xinesos. El succés ha tingut lloc en una zona muntanyosa del comtat de Tiangong, a la regió autònoma de Guanxi (centre de la Xina). Una dona que recollia herbes medicinals va comunicar a la policia que havia sentit plorar un nadó mentre caminava per un cementiri, tal com ha informat la televisió estatal xinesa CCTV.

Els agents de policia van cavar només uns pocs centímetres i van trobar una caixa de cartró i, a dins, el petit, que té una malformació congènita. Les autoritats locals han declarat a la premsa xinesa que creuen que el nadó va poder sobreviure perquè no va ser enterrat completament, de manera que a la caixa entraven aire i l'aigua caiguda per les pluges torrencials dels últims dies.

La policia va trobar el rastre dels familiars i ha detingut cinc persones per intent d'assassinat, mentre que el petit es manté en estat estable en un hospital de la zona.

Els familiars van confessar que van abandonar el nen durant dos dies, i després el van donar per mort i després el van enterrar.