Publicitat
Publicitat

Vladímir Putin inaugura un parc temàtic militar

El menjar consistirà en racions militars, els records en accessoris relacionats amb el president i les atraccions seran vehicles militars pesats

El president rus Vladímir Putin ha inaugurat aquest dimarts a la ciutat de Kubinka el "Parc dels Patriotes", una instal·lació de temàtic militar que servirà alhora de centre d'exhibicions i conferències militars. Ha aprofitat l'acte d'obertura del fòrum "Exèrcit 2015" celebrat al recinte per anunciar la  incorporació de 40 míssils nuclears intercontinentals a l'arsenal.

Segons el diari britànic The Guardian, la construcció costarà al departament de defensa rus 329 milions d'euros i està previst que estigui totalment acabat a principis de 2017.

Quan el parc estigui operatiu al 100%, podrà rebre desenes de milers de visitants al dia. Els assistents podran veure recreacions de les victòries russes i soviètiques més famoses a més d'exposicions permanents d'armament.

No obstant, el recinte no fa cap menció als recents conflictes bèl·lics amb Ucraïna. Moscou ha defensant sempre una política de no intervenció tot i els indicis que involucren  i ha intentat amagar la mort de soldats russos a la zona.

Les muntanyes russes i les atraccions son substituïdes per tancs i vehicles blindats i els turistes podran disparar armament, conduir vehicles blindats i practicar esports extrems.

Fileres de llançadores de míssils emplenaran l'espai i s'oferirà als seus restaurants racions militars per menjar. Les botigues de records vendran accessoris amb la cara del president Putin i icones soviètiques, a més d'elements decoratius patriòtics i material militar.

Etiquetes