Publicitat
Publicitat

Una mare de 18 anys i el seu nadó sobreviuen a un accident d'avió i cinc dies sols a la selva

L'aparell s'havia estavellat enmig de la jungla a l'oest de Colòmbia

Una mare de 18 anys i el seu nadó han sobreviscut a un accident d'avió enmig de la selva a l'oest de Colòmbia i a cinc dies sols a la jungla, fins que no els han rescatat, tot i que la mare tenia ferides i cremades a causa de la caiguda. Un cap de la força aèria colombiana ho ha descrit com "un miracle", segons informa la BBC.

Maria Nelly Murillo i el seu fill d'un any han estat rescatats a prop d'on havia caigut el petit avió Cessna de dos motors on viatjaven, enmig de la província de Choco. Volaven des de Quibdo, la capital de la província, en direcció a Nuqui, a la costa del Pacífic, però l'avió es va estavellar dissabte i encara no se sap per què.

L'equip de rescat va trobar l'avió dilluns, amb el pilot mort, però les portes de l'avió eren obertes i ni la mare ni el seu fill eren allà. Un equip de catorze persones es va passar tres dies buscant-los, fins que els van trobar. "És un miracle, és una zona molt salvatge i va ser un accident catastròfic", ha dit el coronel Héctor Carrascal, de la força aèria colombiana.