Publicitat
Publicitat

El rei de l'Aràbia Saudita canvia les vacances a França pel Marroc

La polèmica generada a França pel tancament d'una cala hauria estat el motiu per escurçar les vacances a la Costa Blava

El rei Salman bin Abdelaziz de l'Aràbia Saudita ha escurçat les seves vacances a la Costa Blava francesa i tot el seu seguici ja l'espera aquest cap de setmana a la ciutat marroquina de Tànger, on finalitzarà el seu estiueig.

Segons la pàgina web Tanja24, l'aeroport Ibn Batouta de la ciutat de l'estret de Gibraltar espera per a aquest dissabte dos Boeing de les aerolínies saudites que traslladaran al voltant de 600 persones del seguici del monarca.

Tot i que cap font oficial ha confirmat la visita, molts xeics saudites i d'altres països del golf Pèrsic estiuegen a Tànger.

El rei i 400 persones del seu seguici s'allotjaran en una residència de la costa atlàntica, a prop de les Coves d'Hèrcules, una zona coneguda per les seves platges de sorra blanca, mentre que la resta ho faran a hotels del centre de la ciutat.

La pàgina web ha indicat que el reforç policial a les platges i al centre de la ciutat és visible, a més de patrulles marines a la costa.

La polèmica generada a França pel tancament d'una cala per al rei Salman i el seu seguici, allotjat als voltants de Canes, hauria estat el motiu per escurçar la seva estada a la Costa Blava francesa.