No n'hi ha prou

Últim parcial molt bo per als andorrans però insuficient per competir

Una sortida amb molta empenta dels canaris ha fet obrir una escletxa ràpidament de deu punts a l'electrònic. Una cosa que no és nova per als jugadors del Principat és anar a remolc durant la major part dels minuts del partit, i avui ha tornat a passar. És molt fàcil per als equips contraris jugar contra els de Joan Peñarroya perquè qui va a contracorrent són els andorrans.

Per què dic que no n'hi ha prou? Perquè aquestes reaccions dels finals del partit com el de la setmana passada o el d'avui no són suficients i ens fa marxar cap a casa pensant o dient, si haguéssim jugat molta estona del partit així... I menys a l'altura de la lliga en què estem i la situació tan delicada en què es troba l'equip andorrà en aquests moments.

Es troben a faltar moltes coses en aquest equip: la confiança d'en Víctor, la intimidació del nostre cinc Jawai, que en Bogris i en Tries trepitgin més la pintura, que els exteriors no arronsin el canell a l'hora de tirar que és el nostre punt fort i una de les armes per salvar la categoria i que les dues noves incorporacions Luka i Vodjan no abaixin el llistó del que han demostrat en tan poc temps.

Tenim una pausa de quinze dies per la disputa de la Copa del Rei. Dormirem dues setmanes cuers de la lliga Endesa. Fa una mica mal als ulls veure la classificació, però això que no afecti a ningú, ni a jugadors ni a l'afició, que ara sí que sí el pròxim partit  a casa contra la Bruixa d'Or és més que una final, passa mitja salvació per aquest partit.