El darrer

Últim partit de lliga al retorn a la lliga ACB del Morabanc Andorr

A tot un Palau Blaugrana ha estat l'últim partit de lliga Endesa de l' equip de Joan Peñarroya, un partit en què s'ha donat la cara i no s'ha abaixat els braços en cap moment, un partit on els retrobaments de dos jugadors com Víctor Sada i Nathan Jawai tornaven on havia sigut molts anys casa seva, sobretot en Víctor que ho va fer durant nou anys, doncs haurà sigut un partit bastant especial pels dos jugadors.

El F.C. Barcelona ha tingut la batuta durant els quaranta minuts del partit, sense donar opcions al marcador als andorrans, on han tingut minuts tots els jugadors desplaçats a la ciutat comtal.

Últim partit d'una temporada amb un abans i un després de la reacció de la junta en moure fitxes abans que la desfeta vingués a sobre, unes sortides i entrades de jugadors ben diferents però evident que els últims en arribar van ser encertats i crec que amb ganes de la junta de la seva renovació. Ha sigut un any amb un pavelló renovat amb una afició que crec que ha donat molt de si i que ha gaudit d'un bàsquet de bon nivell quasi segur el millor d'Europa.

Lliga acabada a mig maig, i queda molt de temps pels aficionats per tornar al poliesportiu per tornar a veure un partit de la lliga Endesa, però per la junta directiva no tindran moltes vacances per tornar a confeccionar una altra plantilla que crec que tindran bastants moviments per fer-la i que si pot ser, no donin algun maldecap com aquesta temporada.

Esperem més i millor.