Anar sumant

Partit una mica entrebancat però amb una bona victòria

Semblava que els dos equips especulaven i s'observaven, però cap dels dos agafava la iniciativa del partit. Hem tingut una primera part amb una anotació molt baixa per part dels dos equips, els de Joan Peñarroya semblaven una mica més organitzats que els canaris, que han desplegat un joc molt anàrquic potser dels que més han passat pel Poliesportiu d'Andorra. Els andorrans no han donat opció als d'Alejandro Martínez durant aquests pobres vint primers minuts.

A la tornada del descans hi ha hagut dos noms propis, Stojanovski i Bogdanovic, els més recents en arribar al país dels Pirineu han connectat a la perfecció i han desplegat tot el seu talent, que per això es fan efectius els seus fitxatges, des de la línia exterior amb un gran percentatge i això ha permès agafar una renda aproximadament de quinze punts i calmar els ànims amb una afició que ho ha donat tot de si.

Amb la victòria d'avui i esperem amb una ajuda del calendari respecte als enfrontaments que tenen els rivals directes ens faci obrir una petita escletxa i ens comenci deixar mirar amunt, anar sumant a poc a poc i trobar el camí de la salvació, una final menys que ens queda per veure al Poliesportiu i que ens l'hem saldada amb una victòria còmoda i amb solvència, esperem que no es baixi aquest ritme, senyal que serà un bon símptoma.