Política 31/07/2018

Josep Mandicó insisteix: "Farem tots els esforços perquè la marca Grandvalira es mantingui"

El cònsol major de Canillo també ha afirmat que no calia modificar el decret del calendari laboral pel cas de la plataforma de Soldeu

ARA Andorra
1 min
El cònsol major de Canillo, Josep Mandicó, al Golf Soldeu. / P. R.

Andorra la VellaEl cap de Govern, Toni Martí, va admetre aquest dilluns no haver aconseguit localitzar a Joan Viladomat per pactar la reunió per afrontar la situació de Grandvalira. Aquest dimarts, en el mateix lloc on Martí va assegurar que lluitaria per aconseguir mantenir unida la marca, el cònsol major de Canillo, Jordi Mandicó, ha seguit el mateix exemple i ha assegurat que des del comú es faran tots els esforços perquè Grandvalira es mantingui.

"Seguim tenint el mateix discurs que l'últim any i mig: volem que es mantingui la marca i el forfet conjunt", ha declarat Mandicó en la celebració del desè aniversari del Golf de Soldeu. El cònsol major de Canillo ha deixat clar que els esforços del consistori aniran en la direcció de trobar solucions i ha afirmat convençut que "si finalment ens en sortim, no només nosaltres, sinó que se'n beneficiarà tot el país".

La plataforma, un cas excepcional

El cònsol major de Canillo també s'ha referit a les obres de la plataforma de Soldeu i ha afirmat que s'està treballant dins dels terminis previstos. "En aquest moment les condicions de treball són menys dures que les de l'hivern, moment en el qual els treballadors van fer un esforç molt gran", ha analitzat Mandicó.

Alhora, el polític canillenc ha alertat que la modificació del decret del calendari laboral no s'ha dut a terme pel cas de la plataforma. "No té massa sentit modificar una llei o un reglament per un cas puntual, és molt més ampli que la plataforma", ha assenyalat un Mandicó que ha afirmat que en aquest cas, quan han necessitat treballar en dies festius han demanat els permisos corresponents i se'ls han concedit, perquè "si no, no haguéssim arribat a temps".

stats