Publicitat
Publicitat

Gaudir del circuit on hauran competit els millors del món

Vallnord Bike Park obrirà parcialment el diumenge 4 de setembre a demanda dels ciclistes que visitaran l'estació durant la Copa del Món

Els bikers podran gaudir diumenge 4 de setembre del circuit de DHI que tot just un dia abans haurà coronat els campions de la Copa del Món UCI de mountain bike de Vallnord. De l’1 al 3 de setembre Vallnord Bike Park la Massana romandrà tancat per l’organització de la Copa del Món però, finalment, el dia 4 s’obriran els circuits de la part baixa.

Així, el bike park de la Massana obrirà parcialment les instal·lacions el proper diumenge 4 de setembre, a partir de les 11.00 hores i fins les 18.00 de la tarda. El preu que s’aplicarà serà reduït, cinc euros amb l’assegurança inclosa, i a banda del World Cup, els circuits que també romandran oberts seran el Commençal Blau, l’Old School, el Maxiavalanche Inferior i l’Enduro Blau.

L’obertura parcial de les instal·lacions respon a les demandes dels ciclistes que visitaran Vallnord Bike Park la Massana durant la Copa del Món i que havien transmès el seu interès en provar un dels circuits més emblemàtics de la Copa del Món de mountain bike.

Cal recordar que aquell mateix diumenge es disputaran les finals de cross- country de la Copa del Món UCI de BTT a partir de les 9.00 hores. El punt de sortida de la prova és a la Caubella, just a l’arribada del Telecabina de la Massana, i s’espera la participació dels medallistes olímpics de Rio 2016 tant en categoria masculina com femenina.

Temporada d'estiu amb obertura fins a l'octubre

A partir de l’11 de setembre, Vallnord Bike Park la Massana obrirà les instal·lacions durant els caps de setmana així com també els dies 10, 11 i 12 d’octubre, coincidint amb el pont de la Hispanitat. Precisament aquest 12 d’octubre serà el punt i final a una temporada que preveu un tancament en positiu i amb un increment general d’usuaris.