Detenen un home per agredir la filla menor i causar-li diversos hematomes

La policia deté a Escaldes-Engordany tres homes residents per injúries, amenaces i resistència greu a l’autoritat després d’una baralla a la via pública

La policia va detenir divendres passat un home resident de 35 anys a Sant Julià de Lòria com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit domèstic, ja que hauria agredit la seva filla menor al domicili familiar, causant-li diversos hematomes, tot i que no va precisar d’assistència mèdica. En total, el Cos de Policia ha procedit a la detenció de 19 persones durant aquesta darrera setmana (del 10 al 16 de juny). Les detencions s'han dut a terme pels presumptes delictes contra la salut pública (1), contra la seguretat del trànsit (7) i altres delictes (11).

A més, la policia ha detingut aquest cap de setmana a la Massana una dona i un home residents de 40 i 38 anys respectivament, com a presumptes autors d’un delicte de maltractaments en l’àmbit domèstic, després d’una discussió i agressió mútua al domicili familiar. També aquest cap de setmana, el cos d’ordre ha detingut a Escaldes-Engordany un home resident de 40 anys, com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit domèstic. En concret, els agents van ser requerits al costat d’un local d’oci per una agressió de parella.

Per últim, la policia va detenir dijous passat a Escaldes-Engordany tres homes residents de 18, 25 i 56 anys per un delicte contra l’honor, la llibertat i la funció pública. Després d’unes desavinences entre persones a la via pública, els detinguts es van encarar als agents interventors proferint-los injúries, amenaces i resistència greu.