Fins a setze obres optaran als premis Innovació Educativa Principat d'Andorra

S'havien presentat disset candidatures però una ha quedat descartada i el guardó es lliurarà el 5 d'octubre

La primera edició dels premis Innovació Educativa Principat d’Andorra ha comptat amb la participació de disset obres, realitzades per 24 autors amb la col·laboració de gairebé 300 alumnes de diferents centres educatius, tant nacionals com internacionals, tal com han informat des del Consell General.

Cal destacar que de les disset candidatures, setze optaven al premi Maria Geli, destinat a professionals o equips de professionals d'alumnes de fins a 18 anys que hagin dut a terme experiències d'innovació educativa; i l’altra, al premi Conec.Andorra, adreçat a alumnes d'entre 12 i 18 anys dels tres sistemes educatius del país que hagin creat una eina pedagògica que fomenti el coneixement i l'estima del patrimoni d'Andorra.

El termini per presentar els treballs va acabar el 31 de maig i l’endemà els membres de la comissió legislativa d’Educació, Recerca, Cultura i Esports es van reunir per procedir a l’obertura dels plecs i la corresponent verificació de criteris. Així, de les disset obres presentades a la categoria Maria Geli, una va quedar descartada per manca d’anonimat dels autors en el document principal.

Durant el mes de setembre el jurat dels premis procedirà a la deliberació sobre les obres guanyadores i el 5 d’octubre, Dia mundial del docent, tindrà lloc el lliurament dels premis.