Publicitat
Publicitat

Francesc Solé guanya la Ronda dels Cims per segon any consecutiu

L'atleta català ha recorregut els 170 quilòmetres d'aquesta cursa de l'Andorra Ultra Trail Vallnord en 31 hores i 8 minuts

El català Francesc Solé s'ha proclamat guanyador de la Ronda dels Cims 2015, revalidant així el títol aconseguit l'any passat. Després de 31 hores i 8 minuts, Solé ha creuat la meta a Ordino aclamat pel nombrós públic i acompanyat per la intensa calor. El fet de repetir victòria és per a Solé una demostració que "no és casualitat, he revalidat i és una satisfacció personal".

A les 14.08, el corredor català Francesc Solé ha creuat la meta després de fer els 170 quilòmetres de la Ronda dels Cims de l'Andorra Ultra Trail Vallnord 2015. Solé s'ha mostrat molt content i encara que esperava "fer un bon paper" ha reconegut que "ha anat tot rodó" i ha pogut guanyar.


La calor l'ha acompanyat bona part del recorregut, com ha admès, tant aquest divendres com dissabte, però des del principi va agafar el seu ritme "i m'ha permès anar sempre davant".


L'any passat el català va assolir també la primera posició amb més temps però amb un recorregut diferent i amb més cansament. "Aquest any m'he trobat molt bé a la nit perquè feia fresqueta i he aprofitat per apretar i treure diferències amb el rival", ha explicat. Ara toca "gaudir d'aquesta" ha manifestat i l'any vinent "ja es veurà".


Pel que fa a la resta de guanyadors de la jornada. A les 15 hores ja es coneixien els vencedors de la Marató dels Cims, Marc Pinsach i Núria Picas; els de la Celestrail, Marc Casal i Olatx Alvariño i Jérôme Lucas com a segon de la Ronda dels Cims, en la qual Nerea Martínez custodia la primera posició en la categoria femenina. Posteriorment, a la tarda, Eduard Barceló s'ha proclamat vencedor de la Ultra Mític.