Publicitat
Publicitat

El Govern contribueix amb 7.500 euros per als damnificats del Perú

L'executiu ha canalitzat aquest ajut per als milers d'afectats per les inundacions mitjançant l’Associació de Residents Peruans del Principat d’Andorra

El Govern, a través del Ministeri d’Afers Exteriors, contribueix amb 7.500 euros a les tasques d’assistència a favor dels damnificats per les greus inundacions que s’han produït recentment al Perú, segons informa l'Executiu en un comunicat. El Govern ha canalitzat aquesta contribució mitjançant l’Associació de Residents Peruans del Principat d’Andorra (ARPPA) que ha fet una crida per recaptar fons, i poder ajudar així els seus compatriotes. 

En concret, tots els diners que recapti aquesta associació seran destinats al nord del Perú, regió que més ha patit aquestes inundacions. Segons els informes més recents de les Nacions Unides, hi ha més de 70.000 damnificats per les pluges torrencials i pels importants moviments de terra que n’han resultat. La situació sanitària continua agreujant-se i més de 7.000 hectàrees de cultiu s’han vist afectades. El Govern peruà i diverses organitzacions internacionals han llençat una crida per col·laborar en aquesta emergència.