Publicitat
Publicitat

El Govern reforçarà "si cal" la seguretat a l'avinguda del Pessebre

Jordi Cinca, ha condemnat l'agressió que va patir aquest cap de setmana un resident francès i ha assegurat que aquella zona ja està "especialment reforçada" habitualment

El Govern ha lamentat i condemnat l'agressió que va patir aquest cap de setmana un resident francès a l'avinguda del Pessebre d'Escaldes-Engordany. Durant la roda de premsa posterior al Consell de Ministres d'aquest dimecres, el ministre portaveu, Jordi Cinca, ha remarcat que aquella zona ja està "especialment reforçada a nivell policial", ja que hi ha una concentració important de locals d'oci nocturn. Tot i això, ha assegurat que si es detecta que cal reforçar "encara més la seguretat a les nits prop dels locals", es farà.

Cinca, però, no ha volgut reobrir el debat sobre si cal avançar l'horari de tancament d'aquests locals. "Ara no ens estem plantejant un canvi d'horaris, i a cop calent no s'han de prendre aquestes decisions", ha assegurat. El que cal, ha afegit, és "ser molt exigents en quant al compliment de la normativa" i, en tot cas, analitzar la situació per veure "si hi ha algun vincle entre els horaris de tancament i aquest fet".