Publicitat
Publicitat

El Vallnord Bike Park obrirà el 6 de juny

Inicialment les instal·lacions s'obriran en cap de setmana i només es podrà accedir als circuits de la part alta

El Vallnord Bike Park la Massana obrirà el 6 de juny amb la posada en marxa del telecadira del Cubil i el de la Serra II i els circuits de la part alta, mentre que el telecabina de la Massana romandrà tancat a causa de l'avaria que va impedir que les instal·lacions obrissin a principis de maig. Tal com ha informat l'estació, les instal·lacions s'obriran els caps de setmana del 6 i 7 de juny i del 13 i 14 de juny, i cada dia a partir del 20 de juny i fins al 13 de setembre.

L'obertura del Bike Park serà inicialment del 80% dels circuits, que corresponen a la part alta de l'estació (a partir de la cota 1.950, la Caubella), no afectats per l'avaria del telecabina de la Massana. L'estació ha assegurat que es continua treballant "de manera intensa" perquè el giny es pugui posar en marxa al més aviat possible, i es manté la previsió d'obertura per a finals de juny.

Els circuits inferiors s’obriran amb la posada en marxa del telecabina, a excepció d’alguns trams de l’UCI World Cup DHI, ja que s’hi estaran duent a terme treballs d’adequació amb vista als Mundials. Des de Vallnord també han indicat que durant el segon cap de setmana de juny també hi haurà alguns circuits tancats, coincidint amb la disputa de la Maxiavalanche.

Nou forfet anual

Una de les novetats d'aquest estiu és el nou forfet anual Bike & Ski, que permet als usuaris que l’adquireixin gaudir de les instal·lacions de Vallnord durant tot l’any, tant per al Bike Park com per als remuntadors oberts al públic als altres sectors, i també per a la temporada d'hivern vinent. El preu és d'un euro més que el forfet de temporada de l'hivern passat.