Publicitat
Publicitat

Els escolars lluiten contra la fam

Al voltant de 500 alumnes de les escoles de primera i segona ensenyança d'Ordino participen en la cursa solidària d''Acció Contra la Fam'

Les escoles de primera i segona ensenyança d'Ordino han participat aquest divendres en la cursa solidària promoguda per l'organització humanitària 'Acció Contra la Fam'. Al voltant de 500 alumnes d'entre 8 i 18 anys han estat donant voltes al circuit muntat al centre del poble durant una hora, per aconseguir els diners compromesos amb els seus 'patrocinadors', que aquest anys seran destinats a la construcció d'un pou d'aigua a Burkina Faso.

La directora de l'Escola de Segona Ensenyança, Sandra Tudó, ha explicat que els nens busquen 'patrocinadors' entre els seus familiars, que es comprometen a donar-los una quantitat econòmica per cada volta que aconsegueixen donar al circuit. L'any passat es van aconseguir al voltant de 6.800 euros.

Tudó, ha considerat que "és una cosa molt bonica perquè fem una acció solidària i els nens fan vida conjunta entre primera i segona ensenyança".

Altres centres escolars del país també s'han sumat a aquesta iniciativa, entre ells l'Escola Andorrana de Segona Ensenyança de Santa Coloma, i escolars de Sant Julià de Lòria i la Massana.