Societat 01/04/2021

Grandvalira i Vallnord obren la venda de forfets al turisme

Els dominis esperen que catalans amb segones residències aprofitin l'obertura de la frontera per pujar a esquiar per Setmana Santa

ARA Andorra
1 min
L'estació de Grandvalira. / GRANDVALIRA

Andorra la VellaL'anunci, aquest dimecres, de l'obertura de la frontera hispanoandorrana al turisme ha liquidat una de les polèmiques de la temporada d'esquí: la revenda de forfets als visitants no residents. “Qualsevol persona que arribi d'algun dels països veïns –en aquest cas de Catalunya i d'Espanya perquè França ha tornat a restringir la mobilitat– podrà esquiar a Grandvalira i Ordino Arcalís”, apunten des del domini. Així, des d'aquest dijous posen punt i final a la restricció en la venda de forfets.

Des de Grandvalira han rebut de bon grat la notícia de la flexibilització de la mobilitat, tot i que “és una incògnita” saber com respondrà la gent. Durant aquest dijous se sabrà com va el ritme de reserves hoteleres, i esperen que l'anunci de la venda de forfets a tothom contribueixi a incrementar les reserves de darrera hora. Confien que molts no residents que tinguin una segona residència a Andorra s'animin a passar algun dels dies de festa al país i ho aprofitin per esquiar.

Per la seva banda, Vallnord ha informat que finalment també s'ha pres la decisió d'obrir el domini durant aquest cap de setmana als residents espanyols, el darrer de la temporada, ja que l'estació tancarà pistes aquest dilluns. De la mateixa manera que Grandvalira, la venda dels forfets no estarà oberta als ciutadans francesos a causa de les restriccions.

stats